Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi prognoza Vremea se încălzeşte uşor în toată ţara

ro

09 May, 2011 07:16 804 Marime text

Marţi temperatura aerului mai creşte puţin, dar maximele, cuprinse între 13 şi 23 de grade, caracterizează încă o vreme rece pentru data din calendar. Soarele rămâne dincolo de nori în majoritatea regiunilor, şi doar în nord-vest vremea e mai frumoasă.

Plouă pe arii extinse în jumătatea de est şi mai puţin în celelalte zone. Izolat aversele vin însoţite de fenomene electrice. Vântul suflă mai tare în est şi la munte.

În Bucureşti sunt prognozate la amiază 16, poate 17 grade. Dar sunt încă nori mulţi pe cer care mai lasă averse, posibil însoţite de descărcări electrice.

Miercuri nu aşteptăm schimbări semnificative în evoluţia vremii. În est, în centru şi în sud plouă şi nu lipsesc descărcările electrice, pe arii extinse în Dobrogea, în Muntenia şi în Moldova, şi local în Oltenia şi în Transilvania. În aceste zone la amiază vremea e răcoroasă, dar în restul teritoriului maximele se apropie de normalul termic al perioadei, iar aversele vor fi izolate. Vântul încă mai bate tare în est şi la munte. Maximele se vor situa între 13, 14 grade pe litoral şi cel mult 22, 23 grade în Câmpia de Vest.

Cer mai mult noros şi în Capitală miercuri, temporar plouă şi la amiază vor fi cel mult 16, 17 grade, valoare cu 6,7 grade sub media climatologică.

Sursa: http://www.realitatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii