Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi motivul pentru care un bărbat a fost obligat să-i plătească fostei logodnice 50.000 de dolari

ro

09 Dec, 2013 18:37 1692 Marime text
     Un bărbat din Georgia, USA va trebui să-i plătească fostei sale logodnice 50.000 de dolari pentru faptul că a părăsit-o. Acesta este acuzat că și-a încălcat promisiunea de a se căsători cu ea.
     În 23 decembrie 2004, Christopher Ned Kelley , care lucrează în IT, i-a dat Melissa Cooper un inel în valoare de aproximativ 10.000 de dolari, ea l-a acceptat și cei doi s-au mutat la o casă nouă.           
     Începând din anul 2000, aceștia au trăit împreună și au avut un copil. Femeia a renunțat la serviciu pentru a crește copilul.        
     Ulterior, aceasta aflat că  Christopher avea o relație de doi ani cu o altă femeie, înainte să se mute cu Melissa. A spus că alege să rămână cu mama copilului său până când în aprilie 2011 a început realația cu o altă  femeie. De această dată i-a spus Melissei că vrea să fie cu noua parteneră și că ar fi bine ca ea împreună cu copilul să se mute.
     Femeia l-a dat în judecată pentru nerespectarea contractului de a se căsători cu Melissa, iar tribunalul Superior Coweta County a decis că acesta trebuie să-i plătească femeii  43.500 de dolari și onorarii  avocatului  6.500 de dolari.
    Instanța a declarat că având în vedere relația îndelungată pe care au avut-o cei doi, și bunurile pe care le-au cumpărat de-a lungul timpului, femeia are tot dreptul să-i ceară bărbatului să plătească pentru că nu și-a respectat angajamentele.
     Femeia a declarat că își va cumpăra o casă pentru ea și copilul ei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii