Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine este avocatul care îl apără pe Adrian Zglobiu

ro

28 May, 2014 20:19 1986 Marime text
Avocatul lui Cioacă și lui Becali îl apără pe Adrian Zglobiu, scrie România Tv.

„Decizia greșită aparține medicului care a propus această internare nevoluntară pe o perioadă de 7 zile”, a menționat avocatul cu privire la internarea lui Adrian Zglobiu.

Cea care a luat legătura cu avocatul Maria Vasii este sora atacatorului președintelui Traian Băsescu. „Am fost solicitată astăzi de sora acestuia”, a spus avocatul apărării, Maria Vasii, în direct la România Tv.

„Nu este o persoană lipsită de discernământ. Nu este bolnav psihic. Nu este necesară o internare involuntară”, a mai spus avocatul Maria Vasii. 

„Adrian Zglobiu nu l-a scuipat pe Băsescu, ci înspre el”, a mai precizat avocatul Maria Vasii la România Tv, mărturisind că bărbatul „poate fi sancționat din punct de vedere moral, nu penal”.

Amintim că procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța au decis ieri ca Adrian Zglobiu, atacatorul președintelui Traian Băsescu, să fie internat o săptămână la secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Constanţa.

Psihiatrii de la Palazu Mare au stat de vorbă cu tânărul trei ore, timp în care acesta, potrivit medicilor, a avut declarații contradictorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii