Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce sancțiuni vor fi aplicate Primăria Constanța intenționează să modifice regulamentul piețelor (document)

ro

12 Jul, 2014 23:06 2559 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, condusă de Radu Mazăre, intenționează modificarea şi completarea H.C.L. 244/2010 modificat prin H.C.L. 61/2011, referitoare la regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor şi a serviciilor de piaţă în municipiul Constanţa.

Documentul va fi postat pe site-ul Primăriei timp de 30 de zile, în vederea informării cetăţenilor.

Potrivit proiectului de hotărâre se modifică capitolul privind procedura de suspendare, respectiv anularea avizului program de funcţionare pentru desfăşurarea activităţilor comerciale în municipiul Constanţa.

Astfel, pentru suspendarea respectiv anularea avizului program de funcţionare se vor emite somaţii, de catre Direcţia Poliţia Locală, pentru urmatoarele contravenţii:
- neîntreţinerea, deteriorarea, murdărirea sau neluarea măsurilor de conservare a zidurilor, gardurilor, porţilor, ferestrelor, jgheaburilor, și faţadelor clădirilor;
- neîncheierea contractelor cu operatorii economici autorizaţi şi specializaţi a lucrărilor necesare pentru salubrizarea, depozitarea, colectarea şi transportul resturilor menajere, a gunoaielor, a deşeurilor inerte de către toate persoanele indiferent de forma de organizare care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Constanţa şi Staţiunea Mamaia

Dacă proiectul se aprobă, cei ce nu vor respecta noile reglementări riscă amenzi în cuantum de 2.500 lei, precum și anularea avizului program de funcţionare, acesta urmând a fi anulat prin Dispoziţie de Primar.

Aceleași schimbări sunt pregătite și în cazul autorizației de funcționare pentru desfășurarea de activițăți de alimentație publică și a autorizației de funcționare pentru desfășurarea de activități temporare.

Documentul este semnat de directorul executiv adjunct Ionuț Pripiși și pot fi găsit în secțiunea Documente de mai sus.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii