Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce părere are avocatul Pavel Abraham Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost aduşi împreună la Tribunalul din Constanţa

ro

16 Jul, 2014 10:06 2116 Marime text
Pavel Abraham, avocatul lui Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a precizat cu privire la faptul că Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost transportaţi în aceeaşi dubă, că există posibilitatea ca cei doi să colaboreze pentru a denatura adevărul, declarând şi că "declarațiile pe care le dau pot fi folosite în defavoarea lor, adică pot primi o pedeapsă mai mare".

Potrivit DC News, avocatul a mai afirmat că probele sunt suficiente și nu crede că cei doi vor fi eliberați din arest, cu atât mai mult cu cât există probe că s-a încercat influențarea martorilor, adică a Izaurei Anghel, fiica lui Bercea Mondial.

Pe de altă parte, avocatul Sergiu Andon este de părere că ori poate fi o scăpare, ori pot fi puși intenționat în aceeași dubă pentru a obține mai multe informații de la ei.

Amintim că Marian Căpăţână şi Mircea Băsescu vor afla astăzi de la Tribunalul Constanţa dacă vor părăsi arestul preventiv de 30 de zile. Pe toată durata arestului, aceştia şi-au susţinut nevinovăţia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii