Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce date conține raportul SPP privind cazul Băsescu-Bercea

ro

02 Jul, 2014 13:15 1777 Marime text
Raportul SPP cu privire la cazul Mircea Băsescu-Bercea Mondial solicitat de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu conține datele pe care parlamentarii se așteptau să le primească.

Raportul a fost trimis luni către Comisia de Aparare a Senatului și are caracter clasificat. Numai că sentorii nu vor afla astăzi mai nimic, scrie știripesurse.ro.

„Atribuțiile SPP se rezumă doar la protecția președintelui și a rudelor de gradul I. Noi nu suntem serviciu de informații, ci unul de protecție. SRI are atribuții pe partea informativă și ei ne informează când e cazul de așa ceva“, se arată în respectivul document, potrivit unor surse invocate de știripesurse.ro.

„O să ne umplem de ridicol. Nici măcar nu trebuia să abordăm problema așa pentru că SPP nu are atribuții acolo. Bine că măcar am reușit să blocăm propunerea de chemare a lui Pahontu (generalul Lucian Pahontu, directorul SPP). A fost o prostie a lui Tăriceanu încurajată de unii de la noi să ajungem până aici. Aici e treaba lui Maior“, a susținut un senator sub protectia anonimatului pentru știripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii