Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi când vine la Constanta "Coana Miţa Biciclista" în Turul Ciclist al României

ro

19 May, 2012 01:09 969 Marime text

Asociaţia "Bate Şaua să Priceapă Iapa" pune în scenă spectacolul de teatru "Coana Miţa Biciclista", care va fi prezentat în paralel cu Turul Ciclist al României, după ceremonia de premiere a fiecărei zile.

"Coana Miţa Biciclista" în Turul Ciclist al României

"Călare pe bicicleta ei «chic», cu ghidon de argint şi plăcuţă de înmatriculare, ea a dat buzna direct în curţile regale de la începutul secolului XX! Noi ne dorim să punem în valoare un personaj care a existat cu adevărat, pe care românii l-au ignorat până acum, dar care a făcut pentru bicicletă în România ceea ce a făcut Coco Channel pentru modă în Franţa şi în întreaga lume! De aproape zece ani, Batem Şaua pentru a dezvolta «cultura bicicletei» în România încercând să schimbăm, prin toate mijloacele posibile, mentalitatea românilor cu privire la utilizarea bicicletei din punct de vedere utilitar, turistic şi sportiv. Facem acest lucru încercând să introducem bicicleta în viaţa de zi cu zi a locuitorilor marilor oraşe, şi nu numai, prin toate tipurile de activităţi şi mesaje", se precizează într-un comunicat al asociaţiei.

Regia spectacolului îi aparţine lui Mihai Barangă. Din distribuţie fac parte Andreea Duţă, Mihai Barangă, Vlad Oancea şi Richard Bovnoczki, coregrafia este realizată de Andreea Duţă, iar coloana sonoră de Nuku Rădulescu.

Datele şi oraşele în care vor fi jucate spectacolele:

1 iunie - Constanţa (Mamaia), 20.00;

2 iunie - Galaţi, 19.00;

3 iunie - Vaslui, 18.30;

4 iunie - Botoşani, 17.00;

5 iunie - Suceava, 17.45;

6 iunie - Târgu Mureş, 17.45;

7 iunie - Râmnicu Vâlcea, 17.30.

Sursa: www.mediafax.ro

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii