Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești proaste de la Dubai Simona Halep are probleme medicale

ro

16 Feb, 2015 20:39 1442 Marime text
Simona Halep ar trebui sa joace mâine cu învingatoarea dintre Hantuchova și Mona Barthel, însă jucatoarea noastră are probleme medicale. Simona a acuzat dureri la ultimul antrenament, informează sport.ro.

Căzută pe locul 4 în clasamentul WTA, Simona Halep are la Dubai și Doha șansa de a reveni pe podiumul topului mondial. Tânăra jucătoare, care a început anul cu o victorie la Shenzen și care a ajuns până în sferturi la Australian Open, are însă probleme la Dubai.

Participarea Simonei la Dubai pare să fie sub semnul întrebării, după ce sportiva a acuzat astăzi dureri la antrenament, noteaza ziare.com, citat de sport.ro.

Sursa citată anunță în exclusivitate că Simona Halep a acuzat dureri în zona coastelor și va fi supusă unor examinări amănunțite, precum și unui RMN.

Simona Halep s-a mai retras și de la turneul de la Sydney, tânăra sportivă acuzând atunci o afecțiune gasto-intestinală.

Simona Halep ar trebui să intre în competiție mâine, în jurul orei 19:00, împotriva câștigătoarei dintre Daniela Hantuchova și Mona Barthel.

Halep este favorita numărul 1 a turneului de la Dubai, după ce Serena Williams a anunțat că nu va participa. Turneul este dotat cu premii în valoare de peste 2.5 milioane de dolari.



Sursa: sport.ro
Sursa foto: en.wikipedia.org
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii