Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești din ce în ce mai bune despre starea celor patru militari constănţeni răniți

ro

25 Sep, 2016 22:32 1282 Marime text
Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, precizează că veștile despre starea de sănătate a celor patru militari răniți astăzi în provincia Kandahar, Afganistan, sunt din ce în ce mai bune.

„Plecând de la numeroasele mesaje primite de azi dimineață, vă mărturisesc că respir mai ușurat pe măsură ce primim vești din ce în ce mai bune despre starea celor patru militari ai noștri răniți în dimineața aceasta într-un nou act laș, murdar. Sunt pe mâini bune acolo, în spitalul din Baza Kandahar, unde beneficiază de atenția și îngrijirea unei echipe medicale competente”, a scris, pe Facebook, în această seară, Mihnea Motoc.

„Ce fac ai noștri acolo nu e numai să susțină stabilizarea țării și a regiunii din care face parte, ci și să contribuie de o manieră esențială la îndiguirea și contracararea amenințării teroriste, apărându-ne de fapt (și) pe noi. (...) Pentru mine, militarii din teatrele de operații unde suntem angajați sunt toți niște bravi, iar unii ajung eroi", a mai scris Motoc.

Patru militari constănţeni din Batalionul Protecția Forței „Rechinii Albi” au fost răniți duminică, în jurul orei 10.30, în urma detonării unui dispozitiv exploziv improvizat, în timp ce executau o misiune de patrulare în provincia Kandahar, Afganistan.

Citeşte şi UPDATE 4: Patru militari constănţeni din Batalionul Protecția Forței „Rechinii Albi“, răniți în Afganistan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii