Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste şoc în showbiz Alexandra Stan nu a fost implicată într-un accident rutier. Spune că a fost bătută de managerul ei (Foto + video)

ro

17 Jun, 2013 12:35 6060 Marime text
Fanii din întreaga lume aşteaptă de ieri veşti privind starea de sănătate a cântăreţei. Potrivit noilor informaţii, Alexandra Stan nu a fost implicată într-un accident rutier, ci a fost bătută de managerul ei, având vânătăi pe corp.

Amintim că ieri pe pagina oficială de Facebook a vedetei a fost postat un mesaj al staff-ului ei prin care era anunţat faptul că Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier.

Update: Alexandra Stan susţine că a fost bătută sâmbătă seara şi a fost salvată de un echipaj al Poliţiei Rutiere Constanţa, în apropierea localităţii Valu lui Traian. Avocatul Alexandrei Stan a depus azi plângere la Parchet.

„Totul a durat vreo două ore. Fanii mei plâng pentru mine. Se tem că sunt pe moarte. Am depus plângere la poliţie. Şi-a bătut joc de munca mea”, a mai susţinut artista. Zilele acestea, tânăra trebuia să susţină mai multe concerte. 

La spital, fata nu a depus plângere împotriva celui care a bătut-o, deşi poliţiştii i-au spus tinerei că poate face acest lucru şi în unitatea spitalicească.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mariomititelul 17 Jun, 2013 19:28 multumiri redactiei pentru difuzarea acestui video chiar daca nui prea complect
  • mariomititelul 17 Jun, 2013 15:27 de ce nu este disponibil acest video (pentru a ascunde crudelitate oamenilor cu influenta)sau pentru ca alexandra nu a mai vrut sa fie difuzat. dece nu lasati fanii sa stie adevarul legat de viata ei artistica