Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste pentru Gigi Becali. Anunţul de ultimă oră făcut de DNA

ro

20 Jan, 2015 13:59 2168 Marime text
Ovidiu Puţura, fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, a fost adus de anchetatori, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a da declaraţii într-un dosar privind fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare. Puţura este suspectat de trafic de influenţă şi luare de mită, spun surse judiciare, informează România TV.

Ovidiu Puţura a fost adus la DNA, de ofiţeri de poliţie, după ce pe numele lui a fost emis un mandat de aducere. El este cel care, în calitate de judecător, a propus respingerea uneia dintre cererile de graţiere formulate de către Gigi Becali.

Puţura a explicat pentru România TV și motivul respingerii cererii de grațiere a lui Gigi Becali: „În urma verificărilor s-a constatat că nu erau îndeplinite condiţiile pentru a se acorda un aviz pozitiv. Nu lipsea nimic, dar sunt nişte condiţii care se verifică, cu privire la persoana condamnatului, condiţiile în care a fost condamnat, condiţiile familiale, de sănătate şi aşa mai departe. După ce au fost verificate toate concluziile am ajuns la concluzia că nu era cazul să se acorde un aviz pozitiv".

Ovidiu Puţura a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei în 24 februarie 2014, funcţie pe care o ocupa din 17 mai 2012. Anterior, Puţura (PNL) a fost judecător şi director la Direcţia de contencios administrativ din Ministerul Justiţiei.


Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii