Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste bună RADET Constanţa nu mai furnizează căldură. Vezi de când

ro

16 Apr, 2013 15:33 2715 Marime text
Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Constanţa a decis ca începând de vineri, 19 aprilie 2013, să oprească furnizarea încălzirii în municipiul Constanţa. Decizia vine ca urmare a evoluţiei în creştere a temperaturilor exterioare dar şi pentru că ne-am consultat atât cu Uniunea Asociaţiilor de proprietari cât şi cu alţi consumatori.

În aceste condiţii, începând cu data de 19 aprilie a.c., RADET va furniza doar apă caldă de consum, în regim non-stop aşa cum i-am obişnuit pe consumatorii noştri. Şi, cum, odată cu îmbunătăţirea vremii, proprietarii de apartamente se preocupă şi de lucrările de reparaţii ale propriei instalaţii de termoficare, RADET le recomandă să apeleze numai la agenţi economici autorizaţi în domeniu, care pot garanta calitatea lucrărilor. Atragem atenţia că, în cazul înlocuirii instalaţiilor interioare, executantul trebuie să respecte configuraţia proiectată şi să respecte diametrul interior al ţevilor conform fişei tehnice a imobilului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • xc 16 Apr, 2013 21:38 ...Si sa aprobe decuplarea si montarea de centrale termice de apartament sa nu mai hranim sleahta de directori si primari actionari.