Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste bună pentru Stan Mustaţă, fostul judecător al Dosarului Retrocedărilor din Constanţa

ro

11 Aug, 2015 17:20 2478 Marime text
Stan Mustaţă, fostul şef al Secţiei I penale din Curtea de Apel Bucureşti, unul dintre foştii magistraţi ai Dosarului Retrocedărilor din Constanţa, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, la zece ani şi opt luni de închisoare, cu executare, a scăpat de sub controlul judiciar.

Azi, judecătorii Valentin Horia Şelaru, Ilie Iulian Dragomir şi Francisca Vasile, din Curtea Supremă a României, au dispus revocarea măsurii preventive anterior precizată.

Dosarul se află în prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. Următorul termen a fost stabilit pentru jumătatea lunii viitoare.

Mustaţă a fost deferit Justiţiei de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul de combatere a corupţie pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații care nu sunt destinate publicității și permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, şase infracţiuni de luare de mită şi pentru trafic de influenţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii