Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verificări la sânge Inspectorii de la ITM Constanţa, la Culture Pub, cuprins aseară de un incendiu

ro

02 Nov, 2015 09:15 2459 Marime text

















O echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa se află în aceste momente la Culture Pub, unde aseară a izbucnit un incendiu.

„Verificăm dacă angajaţii au forme legale de muncă, dar şi dacă au fost respectate normele de protecţie a muncii“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Tiberiu Pleşu, inspector şef adjunct al ITM Constanţa.
 
Localul Culture Pub funcţionează pe Europe Belle Paradise SRL, care o are drept asociat unic și administrator pe Gabriela Ciolpan, născută în anul 1980, în Constanţa, conform Registrului Comerțului. Până în septembrie 2015, Europe Belle Paradise SRL îi avea ca asociaţi pe Valentin Viorel Oiţă Bucur, Nicoleta Dogărescu şi Gabriela Ciolpan. Administratorii societăţii erau Nicoleta Dogărescu şi Gabriela Ciolpan.

Citeste si:

Cine și ce are de ascuns?: Reprezentanţii firmei şi Arafat spun că erau cinci persoane în Culture Pub. Martorii îi contrazic! (video)

"Dacă mai stăteau un minut, mureau ca cei din Bucureşti": Semne de întrebare în urma incendiului din Culture Pub (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii