Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Vergil Chițac s-a înscris în PNL Constanța (galerie foto+video)

ro

03 Feb, 2016 18:13 3315 Marime text
A început ședința Birourilor municipale reunite, în prezența secretarului general al PNL, Ilie Bolojan.
 
În urmă cu jumătate de oră Vergil Chițac, fost rector al Academiei Navale Mircea cel Bătrân, s-a înscris în PNL Constanța. 

„Am emoții puțin, doar nebunii n-au emoții”, a declarat Vergil Chițac. 

Vergil Chițac le-a mulțumit liberalilor pentru faptul că l-au primit în rândul lor. 



UPDATE 4, ora 19.34: 
 

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan le-a cerut celor prezenți să muncească și să fie alături de candidat, pentru că acesta nu este singur, este candidatul PNL și va avea toată echipa în spate.
 
În această seară, la ședință le-a cam lipsit liberalilor entuziasmul.
 
Mâine, Vergil Chițac va face declarații de presă, când va urma să devină președinte al organizației municpale, după ce va fi validată candidatura sa de cei de la București.  



UPDATE 3, ora 18: 53: 

Propunerea candidaturii lui Vergil Chițac la Primăria Constanța a fost votată favorabil de cei prezenți în unanimitate, iar după acest moment s-au auzit ropote de aplauze. 



UPDATE 2, ora 18.32: 

Pe ordinea de zi sunt trecute două puncte. Astfel primul este cel referitor la prezentarea adeziunii lui Chițac, iar cel de-al doilea face referire la validarea de Biroul Municipal al propunerii de candidatură la Primăria Municipiului Constanța a acestuia.

Decizia va fi înaintată Biroului Județean, iar mai apoi va ajunge în Biroul politic național al PNL pentru validare, singurul abilitat să aprobe candidații pentru municipilpe reședință de județ. 

UPDATE 1, ora 18,26:

În cadrul ședinței se ia act de înscrierea lui Chițac și se va face și propunerea de desemnare a candidatului Vergil Chițac la funcția de primar al municipiului Constanța. Propunerea va fi înaintată Biroului Județean, iar mai apoi va ajunge în Biroul politic național al PNL pentru validare. La începutul săptămânii viitoare se va supune votului cel mai probabil aceasta validare.
 
La ședință nu au fost invitați să participe decât membrii birourilor municipale și co-președintele organizației județene, Gheorghe Dragomir. În prezent în sală sunt prezenți toți parlamentarii mai puțin Mihai Lupu. Astfel în sală se află Mihai Tararache, Christian Gigi Chiru, Puiu Hasotti și copreședinții Sorina Tușa și Gheorghe Dragomir, dar și Ilie Bolojan secretar general al PNL. 

De asemenea, de la ședință a lipsit și deputatul Victor Manea, care oricum nu mai vine pe la partid de ceva vreme. 




Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii