Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chițac - „Ce naivi sunt englezii ăștia când construiesc linii de tramvai! Mazăre a renunțat la ele de 15 ani!“

ro

14 Jun, 2016 17:04 2417 Marime text
Vergil Chițac, preşedintele organizaţiei municipale PNL Constanţa, a postat pe pagina lui de Facebook două fotografii cu o descriere în care precizează că a fost la concertul celor de la AC/DC pe stadionul Etihad din Manchester. 



„Sunt un mare admirator al celor de la AC/DC, iar săptămâna trecută am avut imensa bucurie de a-i vedea în concert pe stadionul Etihad din Manchester. Nebunul şi blamatul Axl Rose, noul solist al trupei, s-a descurcat extraordinar şi, pentru două ore, l-a făcut uitat pe Brian Johnson, vocea legendară a trupei care s-a retras din cauza veştii teribile pe care i-au dat-o medicii că şi-ar putea pierde auzul. Publicul de toate vârstele - lângă mine s-a zbenguit non-stop un domn trecut bine de 80 de primăveri - a fost fantastic şi s-a bucurat de fiecare moment petrecut lângă Angus Young şi compania. A fost ceea ce eu numesc o experienţă «o dată în viaţă».

P.S. Ce naivi sunt englezii ăștia când construiesc linii de tramvai! Mazăre a renunțat la ele de 15 ani! :-)“, scrie Vergil Chițac pe Facebook.


Sursa: Facebook Vergil Chiţac
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii