Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vehicul subacvatic telecomandat, prezentat de marinarii militari la Salonul Nautic Internaţional Bucureşti

ro

03 Mar, 2015 10:00 1944 Marime text
Forţele Navale Române participã la cea de-a VII-a ediţie a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti. Evenimentul va avea loc perioada 4 - 8 martie, la ROMAERO Bãneasa, se arată într-un comunicat de presă al Forţelor Nvale remisa zi redacţiei.
 

În cadrul manifestării, marinarii militari vor prezenta publicului vehiculul subacvatic telecomandat pentru aplicaţii civile, machete de nave, un stand cu ofertele educaţionale ale învãţãmântului de marinã, o expoziţie de lucrãri de matelotaj şi un ansamblu marinãresc pentru pavoazare.
 
Totodată, Direcţia Hidrograficã Maritimã va expune publicaţiile nautice editate, oferta de hãrţi marine şi hãrţi electronice pentru navigatori. Centrul de Scafandri va prezenta oferta pentru cursurile de scafandri şi o expoziţie de materiale şi echipamente de scufundare.
 
În cadrul acestui eveniment sunt reunite majoritatea companiilor de profil din ţarã. Obiectivul principal al Salonului Nautic Internaţional Bucureşti este acela de promovare a agrementului nautic în diverse forme.

Sursa foto: salonulnauticbucuresti.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii