Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Zelcă, liderul SNPPC, ne-a spus cine este polițistul din județul Constanța a cărui fotografie a impresionat o țară întreagă

ro

03 Mar, 2018 03:02 62413 Marime text
Zilele trecute, în mijlocul unui cumplit viscol, pe internet a apărut o fotografie care a devenit repede virală.

Toți cei care au văzut fotografia au rămas impresionați de rezistența polițistului care stătea în mijlocul unei șosele și abia se vedea de ninsoare și zăpada spulberată de colo.

În această noapte, Vasile Zelcă, liderul SNPPC, be-a dezvălui cine este acesta.

”V-ați obișnuit să vorbiți despre polițiști mai la tot pasul. Mulți ne criticați, puțini ne apreciați spiritul de sacrificiu. Când este cald și bine, țipați că stam în stradă, dar pe codul portocaliu/roșu de zăpadă/viscol ne căutați disperați să vă scoatem din necaz și chiar dacă nu ne mulțumiți, noi știm că, cel puțin, mental o faceți.

Zilele trecute site-ul Poliției Române a fost publicată o fotografie sugestivă care reprezintă un bărbat îmbracat într-un combinezon cu inscripția "POLIȚIA", abia vizibil în viscol.

Astăzi în calitate de coleg al acelui politist, și cu permisiunea sa, vă voi dezvălui cine este acel polițist: agent sef principal CHIPER MARIN din cadrul postului de poliție GÂRLICIU.

Daca alaltăieri furnizam fotografia preluată de site-ul Poliției Române și îmi permit eu să cred,  una din cele mai sugestive în ceea ce privește sacrificiul făcut de toți polițiștii aflați la datorie în astfel de momente, astăzi vă arăt cealaltă față a polițistului care înfrunta viscolul:  cea a Omului  Chiper Marin.

Iată două fotografii ale aceluiași polițist care îl definesc,  mai mult decât vorbele ar putea-o face”, ne-a mai spus Zelcă.

Iar noi nu putem să spunem: Mulțumim Vasile Zelcă! Mulțumim marin Chiper! Mulțumim Poliției!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Biii 23 Apr, 2021 01:55 Nu contesta nimeni cand va faceti datoria atentie e datoria dumneavoastra si daca nu va convine demisia ,sunt f putine fapte bune ,sunteti niste oameni voi politisti in general si majoritatea increzuti ,nesumtiti .va credeti dumnezeu .si cand ,karma asi mai face dreptate si va loveste ,vai de mine ce de compasiune .Nu uitati toti suntem oameni ,toti suntem muritori.