Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vas clasic, luxos și mareț MSC Opera, în Portul Constanţa

ro

13 Oct, 2016 14:17 3221 Marime text
MSC Opera, nava italiană de croaziere, va ancora mâine în Portul Constanţa, marcând al IV-lea an consecutiv de operare a croazierelor cu îmbarcare şi debarcare din portul românesc de la Marea Neagră. De asemenea, nava va mai ancora în Portul Constanţa şi în data de 26 octombrie. Operatorul care va aduce vasul italian în Portul Constanţa este MSC. În ambele cazuri, MSC Opera va ancora la ora 7.00 şi va pleca la ora 19.00, în aceeaşi zi.
 
MSC Opera este un vas clasic, luxos și mareț. Cele mai multe cabine de la bordul vasului MSC Opera dispun de balcon privat și sunt foarte confortabile. Afișând marca stilului italian ce se găsește în toate vasele MSC Cruises, spațiile publice sunt îmbunătățite cu recepția din marmură și spații deschise cu pereți de sticlă.
 
Nava MSC Opera a fost lansată la apă în anul 2004, având inițial lungimea de aproximativ 251 metri și capacitatea de 2.199 persoane. Datorită programului Renaissance, în valoare de 200 milioane de Euro și de care au beneficiat toate cele patru nave din Clasa Lirica, MSC Opera are, începând cu mai 2015, o lungime de aproximativ 275 metri și 1.071 de cabine (la capacitate maximă 2679 pasageri).
 
Noua MSC Opera are cabine mai confortabile, mai multe restaurante și cafenele, precum și mai multe posibilități de distracție și relaxare. Copiii și adolescenții au la dispoziție cinci noi mini-cluburi tematice, structurate pe grupe de vârstă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii