Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vârsta i-a băgat în Cartea Recordurilor

ro

25 Aug, 2015 10:47 1141 Marime text
 
Astăzi a fost facut public anunțul conform căruia în urmă cu o săptămână doi bărbați au fost recunoscuți oficial ca cei mai vârstnici gemeni de pe glob. Cei doi au împlinit de curând venerabila vârstă de 102 ani. Este vorba despre doi frați belgieni Pierre și Paul Langerock care au intrat în cartea recordurilor datorită etății lor. Anunțul a fost făcut chiar de către Anthony Croes-Lacroix de la Gerontology Research Group, citat de 7sur7.be.
 
„Când aveam 85 de ani ne-am dus la doctor, care ne-a spus că nu vom apuca 100 de ani. De fapt nu am vrut niciodată să ajung la vârsta pe care o am acum”, a declarat Paul Langerock.
 
Cu un an înaintea începerii Primului Război Mondial, gemenii s-au născut la data de 8 iulie 1913. Nedespărțiți o viață întreagă, cei doi nu s-au căsătorit niciodată, însă amândoi au reușit să străbată o lungă carieră în magistratură. În momentul de față ei locuiesc tot împreună la o casă de bătrâni în apropiere de Gand.  
 
Însă cei doi nu au fost cei mai vârstnici gemeni de sex masculin ce au intrat în cartea recordurilor, astfel recordul le-a aparținut unei perechi de gemeni americani Glen și Dale Moyer, născuți în 1895 și care au trăit 105 ani.
 
sursa foto:metro.co.uk

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii