Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Varol Amet „Membrii filialelor au considerat că ar fi indicat ca UDTTMR să fie reprezentată în Parlamentul României de o persoană tănără“

ro

23 Jun, 2012 19:42 1485 Marime text

Amet Varol, președinte al UDTTMR în perioada 2008-2012, a fost votat de majoritatea celor prezenți astăzi la Congresul UDTTMR pentru un post de deputat în Parlamentul României. La întrebarea ce l-a determinat să aleagă Parlamentul României în defavoarea unui nou mandat la conducerea UDTTMR, Amet Varol a răspuns:

„Am optat pentru ocuparea funcției de deputat având susținerea filialelor UDTTMR, în special a fililalei de la Constanța. Candidatura mea pentru un post de deputat în Parlamentul României a fost validată de Adunarea Generală a UDTTMR Constanța, de Consiliul Reprezentanților UDTTMR și votată astăzi în cadrul Congresului UDTTMR". „Membrii filialelor au considerat că ar fi indicat ca UDTTMR să fie reprezentată în Parlamentul României de o persoană tănără și cu perspective de viitor", a mai adăugat Varol Amet. Precizăm că Varol Amet este de profesie avocat.

Referitor la problemele în privința statului UDTTMR invocate de unii dintre membrii Uniunii, Varol Amet a precizat că statutul a suferit în noimebrie anul trecut o serie de modificări care au fost aprobate de membrii delegațiilor tuturor filialelor. De asemenea, Varol Amet a menționat că statutul nu a impus candidaturi unice la Parlament și Președinția UDTTMR, așa cum au declarat cei nemulțumiți, și că au fost așteptați să-și depună candidaturile toți cei ce îndeplineau condițiile statutare.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii