Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Varf de sezon cu 6 euro pe noapte Vezi topul celor mai ieftine innoptari pe litoral

ro

07 Aug, 2010 14:41 865 Marime text

Kusadasi şi Nisipurile de Aur sunt cele mai ieftine staţiuni de pe litoralul extern în intervalul 22 august-15 septembrie. O înnoptare în una dintre aceste staţiuni te costă între 6 euro şi 10 euro care acoperă cazarea la hoteluri de două stele. Cu 13 euro pe noapte mergi în vacanţă în staţiunea turcească Marmaris sau în Nei Pori, de pe litoralul grecesc. MONEY.ro îţi spune cât te costă o înnoptare ieftină în Corfu sau Thasos.

Doar 6 euro te costă o înnoptare în staţiunea turcă Kusadasi. Tariful include cazare în cameră dublă dintr-un hotel de două stele şi este valabil până pe 31 august.

Cu 10 euro pe noapte mergi la mare la Nisipurile de Aur. În tarif intră cazarea la un hotel de două stele şi micul dejun. Tariful este valabil între 27 august şi 6 septembrie.
Dacă vrei să mergi într-o vacanţă ieftină în Grecia, o înnoptare în staţiunea Nei Pori te costă 13 euro. Tariful acoperă doar cazarea într-o vilă de două stele în intervalul 21 august-31 august.

Cu 13 euro pe noapte mai mergi în vacanţă pe litoralul turcesc. O înnoptare la un hotel de două stele din staţiunea turcă Marmaris (Turcia) ajunge la 13 euro în intervalul 22 august-28 septembrie. Tariful include cazare în cameră dublă şi demipensiune.

Cu 14 euro pe noapte mergi în Insula Zakynthos (Grecia). În preţ intră cazarea la o vilă de două stele din staţiunea Kalamaki, în intervalul 26 august-15 septembrie.

Tot 14 euro te costă o înnoptare în staţiunea Olympic Beach. Preţul acoperă cazare la un hotel de două stele între 26 august şi 15 septembrie.

O înnoptare în staţiunea Potos, din Insula Thasos se ridică la 15 euro în periada 26 august-15 septembrie. În tarif intră doar cazarea la o vilă de două stele.

Tot cu 15 euro pe noapte poţi merge în Insula Corfu. Preţul include doar cazarea la un aparthotel de două stele din staţiunea Acharavi.

Sursa: money.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii