Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vânătoare de modele pentru plaja din Mamaia

ro

21 Jun, 2013 18:39 1906 Marime text
În această vară MissTv organizează, între 3 iulie și 30 august, un spectacol de modă unic în România: Supermodels-Reginele Frumușeții
Evenimentele au loc pe pe plaja de la Zazza - MissTv Beach Club și la fiecare selecție vor participa 20 fete și câțiva băieți.
În această perioadă se va organiza concursurile de frumusețe: Miss Bikini România, Miss Tanga, Miss Marea Neagra, Miss Fitness, Miss 3D și multe alte momente minunate de fashion!

O echipă formată din regizor, coregraf, cameramani profesioniști, inginer de sunet, luminiști, creatori de modă , make-up artisti , fotografi , hairstylisti , DJ ,vor concepe un program gen Victoria Secret cu prezentari de moda in costumatii sexy ( costume de baie , lenjerie ) , muzica buna , momente dans/ cabaret .

Condiții de miss

Pentru concursurile de frumusețe se pot înscrie modele de la agențiile de specialitate, cât și modele independente din toata țara. Pentru a ajunge pe scena de concurs, acestea trebuie să aibă înălțimea de minimum 1.70 metri, corp bine proporționat, sigure pe ele și cu atitudine, spun organizatorii.

Sursa: EVZ.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii