Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Vama Veche" din faţa Guvernului (video)

ro

01 May, 2015 22:18 1421 Marime text
Câțiva tineri care nu au mai reușit să ajungă în Vama Veche, de 1 Mai, s-au gândit să mute plaja în fața Guvernului României. Gluma nu a fost pe placul jandarmilor care păzesc Executivul, conform evz.ro.
 
”De Ziua Internațională a Muncii câțiva tineri și-au întins păturile și șezlongurile în fața Guvernului României. Iată ce a urmat”, așa este comentată înregistrarea video postată pe Youtube.
 
În imagine se vede un grup de tineri care se instalează comod, cu rogojini de plajă, un șezlong și o umbrelă, pe spațiul verde dintre trotuar și gardul Palatului Victoria. Tinerii au fost imediat abordați de jandarmii care asigură paza Guvernului, care nu au gustat deloc gluma de 1 Mai.
 
Fără prea multe discuții, în câteva minute, jandarmii i-au luat pe sus pe ”protestatari”, cu tot cu butaforia cu care tinerii se instalaseră acolo. În timp ce ”i-au umflat” pe tineri, jandarmii s-au întrebat între ei dacă este sau nu cineva de la presă în zonă. Pentru că nu au văzut vreun ziarist, au luat ”Vama Veche” pe sus și au băgat-o în dubă. 


Sursa: evz.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii