Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valeriu Zgonea se însoară

ro

04 Jul, 2015 10:17 1948 Marime text
 
Valeriu Zgonea, vicepreședinte al PSD și președintele Camerei Deputaților, se însoară azi pentru a doua oară. Nunta are loc la Palatul Snagov. Marele absent este chiar premierul Ponta, aflat în Turcia, informează romanialibera.ro.

Viitoarea doamnă Zgonea, Laura Bumbu, a lucrat 7 luni chiar la cabinetul politicianului, la Camera Deputaţilor, după care a fost consilieră a secretarului de stat de la Transporturi, Dragoş Titea, loc de muncă pe care l-a părăsit recent.

Șeful Camerei Deputaților va scoate din buzunar peste 35.000 de euro pentru nunta de lux la care așteaptă 300 de invitați.

Ironia face însă ca, deși organizată de ziua Americii, nunta să aibă ca naș un asociat al reprezentantului în România al oligarhilor ruși Oleg Deripaska și Igor Ziuzin.

Nunta trebuia să aibă loc anul trecut în vară și naș să fie Viorel Hrebenciuc. Acesta însă între timp a fost arestat și urmărit penal în dosarul retrocedărilor, așa că naș a fost chemat să fie un apropiat al lui Hrebenciuc, suceveanul Stelian Nistor, fost proprietar al Iulius Mall Suceava.



Sursa: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii