Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valeriu Stoica Fuziunea PNL-PDL ar putea da un partid de dreapta puternic

ro

03 Sep, 2014 23:14 1989 Marime text
Fostul preşedinte al PNL Valeriu Stoica a declarat, miercuri, că "se bucură" că PNL şi PDL au luat decizia de a fuziona, şi că, dacă acest proces de fuziune va fi dus până la capăt, în România va exista un foarte puternic partid de dreapta, iar în caz contrar stânga va dezbina dreapta.
 
"Mă bucur că PNL şi PDL a luat decizia de a fuziona. Este un proiect politic pe care îl susţin de multă vreme, am avut sentimentul că vorbesc în pustiu. Iată că, atunci când nu mă mai aşteptam, cele două partide au luat decizia să fuzioneze", a precizat Valeriu Stoica, la o dezbatere a Institutului de Studii Populare, potrivit mediafax.ro.
 
El a precizat şi motivele pentru care a pledat mereu pentru fuziunea dintre cele două partide şi nu doar pentru o alianţă, menţionând victoriile dreptei în alegeri în ultimii 25 de ani urmate de eşecul la guvernare. Stoica a arătat că în 1996 CDR a avut parte de "o victorie spectaculoasă urmată de un dezastru" la guvernare, iar în 2004 s-a înregistrat o victorie a Alianţei DA, care la scurt timp s-a dezbinat, cu consecinţe asupra guvernării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii