Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Val de accidente pe şosele. Un bărbat a fost ucis pe trecerea de pietoni. O maşină de poliţie, lovită în trafic

ro

15 Oct, 2016 11:05 2509 Marime text
Un bătrân din Bacău a fost omorât pe trecerea de pietoni, chiar în timp ce mergea la biserică. La Baia mare, o maşină s-a răsturnat după un impact violent, iar la Cluj, o maşină de poliţie a fost spulberată de un alt autorism.
 
Tragedie în localitatea Nicolae Bălcescu, din judeţul Bacău. Un bătrân de 79 de ani a fost izbit violent de o maşină în timp ce mergea spre biserică, la slujba de seară. A fost aruncat la câţiva metri depărtare, iar medicii nu au mai reuşit să-l salveze.
 
Potrivit România TV, un alt accident grav a fost înregistrat la Cluj-Napoca, unde maşina Poliţiei a fost izbită în trafic. Agenţii care spun că erau în misiune au fost loviţi într-o intersecţie de o maşină. Şoferul care nu le-a acordat prioritate se apară, şi spune că autospeciala poliţiei nu avea sirena şi girofarul pornite.
 
De asemenea, un tânăr teribilist a făcut prăpăd pe cel mai circulat bulevard din Piteşti. Şoferul de 27 de ani a apăsat pedala de acceleraţie la maximum, dar a pierdut controlul volanului şi a făcut praf 2 maşini parcate.
 
Autoturismele lovite au fost aruncate ca la popice, în direcţii diferite. În urma impactului, şoferul a fost rănit, a ajuns la spital, dar este în afara pericolului.
 
Iar la Baia Mare, doi oameni au ajuns la spital după ce două maşini s-au ciocnit violent. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii