Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va fi lansat site-ul „MedgidiaCity.ro”

ro

18 Apr, 2013 16:33 1026 Marime text
Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord organizează mâine, 19 aprilie, ora 13.00, lansarea oficială a site-ului www.medgidiacity.ro, site realizat în cadrul proiectului „MedgidiaCity.ro”.

Evenimentul de lansare oficială a acestui site va avea loc la sediul Bibliotecii Municipale Medgidia Filiala Nord, situat în Bd-ul Independenței, nr. 5.

Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord a participat în perioada 01-30 octombrie 2012 la competiția „Idei de 4000+lei” de lei deschisă pentru bibliotecile locale incluse în programul Biblionet unde a câștigat un grant Biblionet în valoare de 5.265 lei.

Proiectul „MedgidiaCity.ro” se derulează la Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord în perioada ianuarie – aprilie 2013 și este finanțat de Fundația Irex și de Primăria Municipiului Medgidia.

În  cadrul acestui proiect s-a organizat în biblioteca în perioada 26 ianuarie – 6 februarie 2013 un curs de HTML și CSS pentru 15 elevi de liceu. La finalul cursului aceștia și-au demonstrat cunoștințele acumulate și împreună cu formatorul de la curs, Gabi Lipan, au construit un site al municipiului Medgidia -  www.medgidiacity.ro.

„Idei de 4000+lei” este un program de finanțare pentru proiecte ale bibliotecilor locale care răspund nevoilor comunității. Prin acest program sunt sprijinite bibliotecile locale care doresc să pună în practică idei de proiecte care vin în întâmpinarea nevoilor cetățenilor.

Scopul programului „Idei de 4000+lei” este să sprijine dezvoltarea durabilă a sistemului de biblioteci publice. Finanțările oferite de programul Biblionet vor contribui la dezvoltarea capacității de scriere și implementare de proiecte și vor încuraja diversificarea și înbunătățirea serviciilor pentru cetățeni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii