Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va ajunge și în Constanța Ciclistul Anton Duma a pornit într-un tur al României pentru strângere de fonduri

ro

15 Jun, 2014 22:43 1074 Marime text
Ciclistul băcăuan Anton Duma a pornit astăzi din Bacău într-un tur al României, pe un traseu care va însuma 5.000 de kilometri.

Scopul este acela de a aduna fonduri pentru sprijinirea a 28 de adolescente, care sunt în prezent în grija Asociației Betania din Bacău. Asociația dezvoltă un program pentru integrarea tineretului, transmite Agerpres.

Fiecare kilometru din călătoria ciclistului va putea fi cumpărat prin realizarea unei donații în contul asociației. Un kilometru valorează un euro.

Anton Duma va ajunge în mai multe zone din țară. El va putea fi văzut în Iași, Vaslui, Tecuci, Galați, Tulcea, Constanța, Călărași, București, Alexandria, Caracal, Craiova, Turnu Severin, Timișoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj, Dej, Bistrița, Sighetu Marmației, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Suceava, Botoșani, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Reghin, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Comănești.

Anton Duma și-a propus să țină un jurnal al călătoriei, care va include și poveștile celor care decid să se alăture campaniei. Povești care nu vor ține neapărat de o valoare monetară ridicată, cât de o valoare umanitară importantă.

Sursă foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii