Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

V-aţi dori un birou cu toalete placate cu aur? (galerie foto)

ro

25 Oct, 2015 22:21 793 Marime text
Un investitor imobiliar a renovat o clădire şi a mers pe principiul că pentru oamenii de afaceri din capitală Marii Britanii, locul de muncă ar trebui să oglindească luxul locuinţelor personale.
Simon Lyons, director al Enstar Capital, spune că a cheltuit 4 milioane de lire sterline (6,2 milioane de dolari) pentru a transformă clădirea situată pe Brooks Mews, în cartierul de lux Mayfair din centrul Londrei, în "cel mai scump birou din Londra". Proiectul a fost finalizat în 16 luni.
Cu o suprafaţă de 557 de metri pătraţi, acesta poate fi sediul perfect pentru fonduri de investiţii, pentru familii regale din Orientul Mijlociu sau oameni de afaceri bogaţi din Asia, după cum susţin cei de la Enstar. Fiecare etaj poate fi închiriat pe cinci ani, pentru 250.000 de lire sterline pe an. Etajul superior a fost ocupat de Enstar.
Designul somptuos este creaţia arhitecţilor de la Stiff & Trevillion şi include scări din marmură cu detalii ce par din aur, efect obţinut printr-un procedeu foarte scump, o terasă pe acoperiş şi o podea din lemn preluată de la o mănăstire toscana din secolul al XVI-lea. Însă cel mai impresionant element sunt toaletele. Concepute în stilul celor din hotelurile Armani, acestea sunt prevăzute cu pereţi mozaic din "aur" din podea până în tavan.
La parter se află La Petite Maison, un restaurant frecventat de celebrităţi. Angajaţii pot comandă şampanie sau mâncare, care sunt livrate în birouri cu un lift special.


Sursa foto: ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii