Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Utilaj forestier suspect a fi sustras, depistat în P.T.F. Negru Vodă, județul Constanța. Ce au constatat polițiștii de frontieră (galerie foto)

ro

18 Mar, 2019 09:18 1581 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - P.T.F. Negru Vodă au descoperit şi indisponibilizat un tractor forestier, transportat pe o semiremorcă, cu un camion condus de un cetățean bulgar, care prezenta modificări la seria de șasiu.
 
Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, în data de 16.03.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, județul Constanța, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei un cetăţean bulgar în vârstă de 41 de ani, la volanul unui camion cu  semiremorcă, ambele înmatriculate în R. Bulgaria. Acesta transporta un tractor forestier.
         

”În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că seria de șasiu a utilajului transportat prezintă modificări evidente, iar la verificarea seriei de motor s-a constatat că aparține altui autovehicul.
         
Tractorul forestier în valoare de aproximativ 94.000 lei, precum și semiremorca au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun” - au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Sursa foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii