Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USL cere demiterea a şapte prefecţi. Palaz e printre ei

ro

24 Feb, 2012 20:08 978 Marime text

Senatorul Dan Sova a anuntat, vineri, ca USL cere demiterea prefectilor din sapte judete, pentru modul defectuos in care acestia s-au ocupat de operatiunile de deszapezire.

In cadrul unei conferinte de presa, Sova a acuzat Guvernul ca a alocat prea putine fonduri pentru cele mai afectate zone.

"Guvernul a alocat 21 de miloane de roni pentru 15 judete afectate de ninsori si viscol, in conditiile in care numai judetul Buzau a cerut suma aceasta. Chiar prefectul de Buzau, reprezentantul Guvernului in teritoriu, a spus ca suma este insuficienta", a afirmat Sova.

In viziunea sa, motivul pentru care judetele afectate de zapezi nu au fost ajutate cu fonduri de la Guvern a fost reprezentarea politica in teritoriu.

"Singura cheie a lipsei de fonduri este faptul ca majoritatea judetelor afectate de ninsori sunt conduse de reprezentanti ai PSD", a opinat reprezentantul social-democratilor.

"As vrea sa-i reamintesc dlui Ungureanu ca domnia sa este seful prefectilor, al ministrilor si nu poate sa interpreteze aceeasi piesa a lui Traian Basescu, sa se afle si la Putere si in Opozitie", a mai spus Sova.

Dupa ce a adus o serie de acuzatii Puterii, Sova a cerut, in numele USL, demiterea prefectilor din Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta "pentru neindeplinirea atributiilor de serviciu".

Sursa: http://www.ziare.com/uniunea-social-liberala/psd/usl-cere-demiterea-prefectilor-din-sapte-judete-1152596

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii