Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmează o bătaie cu baloane umplute cu apă la Stufstock 10!

ro

25 Jul, 2012 20:30 1417 Marime text

A doua zi de Stufstock a ridicat publicul din Vama Veche în picioare, odată cu finalul piesei “Emigreișăn Drim ” . Rockschool a încins spiritele la terasa Zapata, iar Filmstock-ul s-a bucurat în liniște de “Filmul pentru prieteni”, începând cu ora 22.00, la Papa la Șoni.
Aproape de finalul de săptămână, amatorii de adrenalină din Vama Veche se pot bucura de Adventure Camp și splashmob, o bătaie cu baloane umplute cu apă cum n-a mai văzut Vama Veche.

Umor în Vamă

Teatrul a fost vedeta incontestabilă în a doua zi de Stufstock. “Emigreișăn Drim” a strâns publicul la Terasa Barbă Neagră, care a devenit mult prea mică odată cu începutul piesei. Umorul inedit al replicilor, combinat cu subiectul în sine al piesei (dorința românului de a emigra oriunde, oricând) au făcut deliciul publicului, care nu s-a mai putut opri din râs pe tot parcursul piesei. La final, actorii au fost aplaudați la scenă deschisă.
Bookstock-ul s-a pregătit intens încă de ieri pentru lansarea de carte de pe 25 iulie, de la ora 19.00, și anume Pius Alibek, “Rădăcini nomade” . Oferta de carte a strâns din ce în ce mai mulți doritori, care s-au îndreptat către titlurile cu un subiect lejer, numai bun de citit pe plajă, cu marea la picioare. Lansările de carte vor continua la Bookstock până în weekend, când vor fi înlocuite de Lecturi urbane, pe plajă.

Filmstock

Cât despre a doua noapte de Filmstock, aceasta a încântat spectatorii cu “Film pentru prieteni”, în regia lui Radu Jude, dar și cele mai bune documentare prezentate la “Next Romania”. Printre acestea se numără “De azi înainte”, “O mie de lucruri în comun”, “Hello kitty”, “Chefu`”. Proiecția de scurtmetraje a fost urmată de un party ca la carte, organizat la terasa Vicii și pus în practică de Dj Jiji.
Tot ieri, a început și Rockschool, cu primele lecții despre chitară, tobe, bass. Curioșii și-au putut întreba profesorii care sunt tehnicile de bază în ale meseriei. Finalul primei seri a fost un jam session incendiar, între profesori și elevi.

Noutate

Adventure Camp este o noutate la Stufstock, o zonă special amenajată unde amatorii de adrenalină pot avea parte de senzații extreme: offroad, sky diving, canoe, kite surfing, sailing, scuba diving și multe altele.
Splashmob este un eveniment inedit, premieră pentru Vama Veche și litoralul românesc. Sâmbătă, 28 iulie, Stufstock 10 pregătește prima bătaie cu apă pe care a văzut-o Vama Veche! Amatorii de distracție se vor putea înscrie la splash-mob la fața locului alegând în același timp și culoarea tricoului pe care vor să-l poarte. În funcție de culorile tricourilor se vor face echipele și va începe... bătaia cu apă!
Mai multe detalii pe pagina de FB a festivalului și pe site-ul official.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii