Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmăriți de autoritățile din Danemarca, depistați de poliţiştii români

ro

22 Aug, 2016 19:26 1954 Marime text
Polițiștii din Vâlcea, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat trei bărbați urmăriți internațional de autoritățile din Danemarca, pentru infracțiuni de furt calificat.

La data de 21 august , poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au depistat, în localitățile Tetoiu și Bălcești, trei bărbați, cu vârste între 19 și 25 de ani, care erau urmăriți internaţional.

Pe numele acestora, autoritățile judiciare daneze au emis mandate europene de arestare, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Pentru depistarea tinerilor, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cei în cauză sunt bănuiți că, în luna iunie 2016, ar fi sustras mai multe bunuri din 5 locuințe.

Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, care a dispus reținerea pentru 24 de ore.

Până la demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile din Danemarca, cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeș.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii