Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărită internaţional de autorităţile austriece, prinsă de poliţiştii români

ro

16 Feb, 2016 13:32 1160 Marime text
 
O femeie, pe numele căreia autorităţile austrice au emis un mandat european de arestare pentru înșelăciune, a fost depistată de poliţiştii din Petroșani, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.
 
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au depistat, ieri, o femeie, de 20 de ani, din Petroșani, care era urmărită internaţional.
 
Pe numele acesteia, autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de înșelăciune în dauna unui cetăţean  austriac, pe teritoriul Austriei.
 
Pentru depistarea celei în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile austriece.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii