Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire ca-n filme în Capitală Mașină de poliție, lovită intenționat de un șofer fără permis. Rudele au ieșit în ajutor înarmate

ro

03 Mar, 2018 10:06 1792 Marime text
Au fost focuri de armă vineri după-amiază în Capitală pentru prinderea unui şofer fără permis, aflat la volanul unei maşini înmatriculate în Marea Britanie. Bărbatul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, ba mai mult, a încercat să fugă izbind intenţionat cu maşina sa autoturismul oamenilor legii, potrivit Digi 24.

Apoi, șoferul teribilist şi-a chemat în ajutor rudele înarmate.

Poliţiştii Secţiei 19 din Capitală se aflau în patrulare în cartierul Rahova. La un moment dat, au observat o maşină cu număr de înmatriculare în Marea Britanie. I-au făcut semn șoferului să oprească, dar acesta a accelerat și a încercat să se îndepărteze în viteză. S-a declanșat o urmărire ca-n filme, în timpul căreia, la un moment dat, șoferul periculos a lovit cu intenție vehiculul poliției. După acest incident, unul dintre polițiști l-a somat pe șofer și a tras cu arma în cauciucuri. S-au alergat mai multe minute, pe mai multe străzi din Sectorul 5, iar apoi șoferul a primit ajutor de la rude, care au ieșit înarmate cu cuțite. Rudele au fost imobilizate de polițiști, iar în cele din urmă, șoferul a fost reținut.

Bărbatul este acuzat acum de tulburarea ordinii și liniștii publice și de conducere fără permis. Are deja un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii