Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire ca în filme şi împuşcături. Un poliţist a fost rănit în timpul operaţiunii

ro

18 Mar, 2016 08:28 2477 Marime text
 
Un echipaj de poliţie din Bucureşti a încercat, azi-noapte, în jurul orei 1.00, să oprească un autoturism BMW Seria 5 înmatriculat cu numere de Spania şi condus de un adolescent de 16 ani.  
 
A avut loc o urmărire pe străzile din Capitală. De pe Calea Moşilor BMW-ul a virat la dreapta pe strada Mihai Eminescu pe traseul Viitorului, Ştefan cel Mare, Barbu Văcărescu, Fabrica de Glucoză, Şoseaua Petricani până în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată - pe o distanţă de aproximativ 8 kilometri. Şoferul a încercat să forţeze trecerea, însă barierele se aflau pe toată lăţimea drumului fără ca maşinile să aibă posibilitatea să se strecoare.
 
În momentul în care cei doi poliţişti s-au dat jos şi s-au apropiat ca să îl imobilizeze pe şofer acesta a întors brusc maşina şi a accelerat puternic. Nu doar că nu se oprea, ci se îndrepta cu viteză spre poliţişti, astfel că au fost trase focuri de armă.
 
În total, cei doi poliţişti au descărcat 17 cartuşe însă nici aşa şoferul nu a vrut să oprească. Maşina şi-a continuat deplasarea şi a făcut o manevră asfel încât să-l izbească pe poliţist. Agentul a fost lovit puternic în piciorul stâng însă, chiar şi aşa, şi-a continuat misiunea şi s-a urcat în maşină ca să-l urmărească pe tânărul din BMW. Între timp, mai multe echipaje au fost alertate şi au pornit în urmărire.
 
Într-un final, cei doi ocupanţi ai autoturismului s-au predat.  
 
Poliţistul care a fost rănit a fost diagnisticat cu o fractură de calcaneu stâng şi o contuzie a gambei stângi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii