Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Scandal la Constanţa - Nicolae Mavrodin şi Miron Cozma reţinuţi de jandarmi la festivităţile de Ziua Marinei

ro

15 Aug, 2011 10:43 2037 Marime text

scandal.jpgMai multe persoane au fost reţinute de jandarmi pe faleza unde au loc festivităţile de Ziua Marinei, după ce, cu ajutorul unei portavoci au manifestat împotriva preşedintelui Traian Băsescu.

Miron Cozma şi reprezentanţii revoluţionarilor constănţeni au strigat lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu după ce nu au fost lăsaţi să intre pe faleza Cazinoului. Forţele de ordine au intervenit imediat.Reprezentatul revoluţionarilor  din Contanţa împreună cu Miron Cozma au încercat să intre pe faleza unde au loc festivităţile de Ziua Marinei. Nu au fost lăsaţi să intre şi atunci au strigat la megafon lozinci împotriva preşedintelui şi „Să traiască Marina“. Revoluţionarul fost luat pe sus de jandarmi, dar a leşinat. O ambulanţă a fost chemată la faţa locului. Cei doi au fost duşi la Secţia 3 şi urmează să fie amendaţi contravenţional.

UPDATE: Fostul lider al minerilor, Miron Cozma a declarat, potrivit Agerpres, că jandarmii l-au bătut pe revoluţionarul Nicolae Mavrodin în timp ce, împreună, se aflau în mulţime, la manifestările organizate cu prilejul Zilei Marinei.
"I-au dat un pumn colegului meu Mavrodin. În ficat mai exact, pentru că a leşinat', a declarat, Miron Cozma.

Potrivit acestuia, jandarmii l-au luat pe Mavrodin pentru că acesta avea la el o portavoce."Este undeva în lege interzis să porţi portavoce chiar şi la o manifestare publică? Nu! Atunci care este problema?", a afirmat Cozma, menţionând că atitudinea jandarmilor a fost împotriva drepturilor fundamentale ale omului. El a precizat că s-a aflat la manifestare cu soţia, cu Nicolae Mavrodin şi cu un verişor al acestuia.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Peri 16 Aug, 2011 13:47 Am fost ieri la Ziua Marinei!!chiar langa "grupul"celor trei..Am o intrebare:De ce televiziunea si ziaristii ii dau atata importanta unui om bolnav mintal (plus minciunile care la spune)si asa zisului revolutionar.Sa fim seiosi minerii au facut casa cu revolutinarii?..Au stricat ce era frumos cu teatru de doi lei si lesinuri..Nu lipseste din imagine"frumoasa" Marinela care pur si simplu din curva s-a facut femeie de casa si cum deschide gura (cu frumoasele-i buze)iti dai seama cata prostie in cape intr-un om..Asta-i Romania..............
  • observatorul 15 Aug, 2011 19:53 Am renuntat de mult sa ma imbrancesc in multime pentru a vedea figurile deja desuete reluate an de an! Si navele pe care le cunosc destul de bine! Sau figurile constipate si plina de importanta pe fond intelectual subtire ale unor sefi care se imbraca in haina unor functii! La capitolul opereta stam bine!Adevarul e pe la mjloc! Autoritatile care organizeaza vor sa dea bine la public!sa prosteasca prostii! Unii vor scandal politic!Adevarul e pana la urma lipsa de decenta!Traim la portile Balcanilor!