Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE4-Accident în zona Dacia. Un pieton a fost lovit de două mașini! (galerie foto exclusiv+video)

ro

17 Apr, 2016 14:17 3870 Marime text
 
În urmă cu câteva minute, un alt accident a avut loc în zona  Dacia, vizavi de magazinul Gulliver. Din primele informații, un pieton a fost rănit, pe bulevardul Lăpușneanu. O ambulanță se îndreaptă spre locul accidentului.
 
Vom reveni cu amănunte. 

UPDATE4, ora 15.16:


Pietonul accidentat astăzi are 60 de ani și a suferit un traumatism cranian și abdominal. Potrivit medicilor, el este stabil și conștient, aflându-se acum pe mâna medicilor, unde primește îngrijiri medicale de specialitate. Se pare că acesta ar fi încercat să traverseze strada pe culoarea roșie a semaforului. 
 

UPDATE3, ora 14.32:


Pietonul lovit este transportat în aceste momente la spital. Unii oameni din zonă spun că omul avea probleme grave de sănătate și era și surdo-mut. 

”Săracul, la câte avea, a mai dat și mașina peste el”, spunea o femeie.


UPDATE2, ora 14.27:


Șoferița autoturismului Peugeot este foarte speriată, ea având și doi copii în mașină, unul de doi ani și altul de șapte ani. Polițiștii abia au putut discuta cu ea. Femeia a spus că s-a trezit pur și simplu cu pietonul pe capotă.
Unul dintre martori s-a dus la oamenii legii și le-a spus că acel jeep Q7 negru l-a lovit pe ”nea Roșu” și l-a proiectat în Peugeot. Șoferița jeep-ului a fugit imediat de la fața locului.

UPDATE, ora 14.22:


În aceste momente, echipajul de la Ambulanță a ajuns la fața locului. Din informațiile martorilor, omul a fost lovit de două mașini. Primul autovehicul care l-a acroșat ar fi un jeep Q7 negru, condus de o femeie, iar al doilea ar fi un Peugeot, al cărui șofer a rămas pe loc până la sosirea polițiștilor. 
Copiii din zonă îl strigă ”nea Roșu” și spun că avea probleme de sănătate.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii