Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3 - Accident grav în Constanța. Doi practicanți de kickboxing, răniți! (galerie foto)

ro

31 Dec, 2015 01:51 3610 Marime text
 
Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost solicitați în urmă cu câteva minute la un accident rutier produs în Constanța, la intersecția dintre bulevardul Mamaia și Mircea cel Bătrân.

Din primele informații, o persoană a rămas încarcerată.

Pompierii şi o ambulanţă se îndreaptă spre locul accidentului. 

UPDATE3, 31 decembrie, ora 14.57:

În Dacia Logan se aflau doi practicanţi de kickboxing de la Clubul Sportiv Riko Fight Constanţa. Ei se numesc Andrei Ghiduş (foto) si Daniel Bogdan.
 
Andrei Ghiduş este campion la Concursul Naţional de Freestyle Kickboxing, secţiunea Kick-Light, întrecere desfăşurată în acest an la Bucureşti, obţinând medalii şi la alte competiţii.
 
Andrei Ghiduş i-a povestit antrenorului său că Mercedesul ar fi forţat culoarea roşie a semaforului şi atunci s-a întâmplat accidentul teribil. 
 


UPATE2, ora 07.29:


Accidentul a avut loc în zona Capitol şi au fost implicate două autoturisme - un Mercedes și o maşină Dacia, ce aparţinea unui local din Constanța. Impactul a fost unul violent, asfel că, în urma coliziunii, mașina firmei respective s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.
 
Pentru scoaterea șoferului din Dacie a fost nevoie de intervenția echipajelor de Descarcerare. După ce a fost scos dintre fiarele mașinii, el a fost dus la Spitalul Județean Constanța, împreună cu pasagerul din dreapta, pentru investigații medicale de specialitate. Medicii spun că starea lor este stabilă.
 
Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea exactă a cauzelor ce au dus la producerea accidentului. 

UPDATE1, ora 02.24:


Două victime au fost duse la spital. Una dintre acestea este asistată deoarece a suferit un traumatism toracic.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii