Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 - Un elicopter s-a prăbuşit. Pilotul a murit!

ro

26 Sep, 2015 11:40 1589 Marime text
Un elicopter s-a prăbuşit în urmă cu câteva minute. Din primele informaţii, pilotul ar fi murit. Vom reveni cu informaţii. 

UPDATE2, ora 13.00: 


Oficial de la M.A.I:
"În această dimineaţă, în jurul orei 10.45, ISU Harghita a fost semnalat prin dispeceratul 112 că în zona Odorheiul Secuiesc - Coronda un aparat de zbor de mici dimensiuni s-a prăbuşit într-o zonă împădurită şi a luat foc la impactul cu solul.
 
La faţa locului au ajuns în scurt timp echipaje ale ISU Harghita, ale Jandarmeriei şi ale SMURD.
 
Primii pompieri ajunşi la faţa locului au lichidat incendiul şi au constatat că la bordul aparatului de zbor, de tip girocopter, era o singură persoană, care în urma prăbuşirii a decedat. Aparatul de zbor era privat, iar pilotul în vârstă de 39 de ani  a fost identificat de către autorităţi.
 
Cercetările la faţa locului sunt continuate pentru stabilirea circumstanţelor accidentului de zbor."

UPDATE1, ora 12.00:

Se pare că este vorba despre un girocopter care s-a prăbuşit în judeţul Harghita, la ieşirea din municipiul Odorheiu Secuiesc spre Lupeni, într-o zonă împădurită. Se pare că elicopterul a explodat în aer. Când au ajuns, pompierii au stins incendiul, însă au găsit pilotul mort.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita spun că pilotul aparatului de zbor nu mai prezenta semne vitale.  
Conform ISU Harghita, pilotul avea 39 de ani. Cazul a fost preluat de către procurori. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii