Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 - Fetița din Vaslui, dispărută acum două zile, a fost găsită în viață. Băiatul a murit!

ro

21 Apr, 2016 08:39 2751 Marime text
 
 Avem vești bune în cazul fetiței dispărută de două zile, dintr-o localitate din Vaslui. Există informații potrivit cărora micuța, în vârstă de patru ani, ar fi fost găsită în viață pe un drum dintr-un sat vecin. Alături de poliţişti se află şi tatăl fetiţei.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE2, ora 10.14:


La scurt timp, băiatul de cinci ani a murit.
 
Fetița a fost cea care i-a condus pe salvatori la verișorul ei care rămăsese în pădure, deşi se afla încă în stare de şoc. Tatăl fetiței este la al doilea incident de acest fel, în urmă cu trei ani familia pierzând urma unui alt copil, care a fost găsit apoi de un călugăr.

Fetița a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, deoarece în ultimele două zile ea a trăit în condiţii improprii.


UPDATE, ora 9.44:


Cei doi copii care au dispărut dintr-o localitate din Vaslui, în urmă cu două zile, au fost găsiți în această dimineață. Dacă fetița a fost găsită în viață, la peste șapte kilometri de locul de unde au dispărut, pe un drum dintr-un sat vecin, băiatul a fost găsit în stop cardio-respirator. Echipajul unei ambulanțe face eforturi pentru a-i salva viața băiatului.
 
Peste 600 de poliţişti, jandarmi şi localnici, plus un elicopter cu termoviziune au fost mobilizați pentru căutarea celor doi copii de 4, respectiv 5 ani, care au dispărut în pădurea  de la marginea satului Miceşti în urmă cu două zile.
 
Autoritățile au adus și câini special antrenaţi pentru a da de urma copiilor, însă intervenţia a fost una dificilă din cauza ploii și a desișurilor din zonă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii