Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 - Decebal Făgădău va candida la Primăria Constanța, Gabriela Firea în capitală!

ro

17 Jan, 2016 20:14 1460 Marime text
Este firesc să se nască această întrebare.

Se pare însă că, din ce spune șeful pesediștilor, PSD are nevoie de Victor Ponta. Prezent la o emisiune televizată, difuzată la această oră, Liviu Dragnea a anunţat că Ponta va fi prezent mâine la partid pentru a discuta.

"Am avut multe, multe discuții cu Victor în ultima perioadă, în ultimele săptămâni. Pot să spun că am vorbit chiar înainte de emisiune cu el. Mâine o să ne vedem și am hotărât să ne vedem la partid. Este o informație publică. Vine (la sediul PSD — n.r.) special ca să ne vedem pentru că vreau să vedem care sunt modalitățile, mecanismele, mijloacele prin care să lucrăm împreună. PSD are nevoie de Victor Ponta. Victor Ponta a fost un premier foarte bun, a fost un președinte de partid foarte bun și echipa pe care am făcut-o ani de zile poate să funcționeze în continuare în opinia mea", a declarat Dragnea.

În opinia lui Dragnea, ar fi bine ca Ponta să facă fundaţia. Chiar dacă unii poate şi-o doresc, Dragnea spune că nu se va certa cu Ponta, deoarece este prietenul său!: "Nu colegul, ci prietenul!".

Dragnea spune că nu este supărat pe Victor Ponta, deși mulți au încercat să acrediteze această idee. 

UPDATE, ora 20.50: 


În ce privește alegerile locale, la Bucureşti încă se calculează, se analizează în interiorul PSD. Gabriela Firea este luată în calcul pentru o eventuală candidatură în capitală.
”Vom câștiga la Constanța cu Decebal Făgădău. Vom câștiga la Iași cu Mihai Chiriță. Amândoi au fost viceprimari, acum sunt primari interimari, fac treabă bună. Lucrează bine, comunică bine cu oamenii și sunt apreciați și amândoi sunt pe primul loc în sondaje. Și la Constanța, și la Iași”, a spus Dragnea.  În ce privește Consiliile județene, șeful social-democraților a spus că și va câștiga cu fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța. De fapt, el a spus că mizează pe cei din eșalonul doi. 

Întrebat dacă este posibil să existe un guvern PSD-PNL în 2016, Dragnea a spus că este puţin probabil.

UPDATE, ora 20.22:


Liviu Dragnea a dat asigurări că social democrații nu vor face niciodată o alianță cu Traian Băsescu. 


Sursa foto: europeanul.eu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii