Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE6-Tragedie "La Butoaie" Doi tineri au murit și două fete sunt în stare gravă, după ce s-au izbit violent de un stâlp cu maşina (video)

ro

03 Mar, 2016 21:07 14175 Marime text
Poliţiştii rutieri şi pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, la un accident rutier produs în Constanţa.
 
Mai exact, este vorba despre un incident rutier produs în Staţiunea Mamaia, în zona "La Butoaie". Se pare că patru victime au rămas încarcerate după ce au intrat cu maşina într-un stâlp.
 
Autospecialele ISU, adică descarcerarea și o mașină de la Detaşamentul "Slt. Fripis" plus două ambulanţe SMURD, adică SMURD C și SMURD B sunt în drum spre accident. 

UPDATE6, ora 23.33:

Oficial de la ISU, privind dinamica accidentului:

"O autospecială de Descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au intervenit pentru descarcerarea şi acordarea de îngrijiri medicale victimelor evenimentului rutier produs astăzi în staţiunea Mamaia. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru tineri care au rămas încarceraţi.  Conducătorul autoturismului era însoţit de trei pasageri care au avut nevoie de ajutorul echipajelor de descarcerare. Din nefericire doi tineri cu vârste de aproximativ 20 de ani au decedat, cele două tinere au fost transportate la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa. Anunţarea accidentului la numărul unic de apel de urgenţă 112 a fost făcută la ora 20:54, iar intervenţia s-a terminat la ora 22:09. Pe toată durata desfăşurării acţiunilor de salvare, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu ce putea izbucni la autoturismul implicat în accident."

UPDATE5, ora 23.21:

Reluăm pe scurt povestea tragicului eveniment petrecut în această seară, "La Butoaie", din staţiunea Mamaia, în jurul orei 21.00.
 
Patru tineri, cu vârste în jur de 20 de ani, se aflau într-o maşină ce se deplasa dinspre Constanţa către Năvodari. La un moment dat, nu se ştie cum, şoferul a intrat cu maşina într-un stâlp. Coliziunea a fost atât de violentă încât maşina aproape că s-a încolăcit în jurul stâlpului.
 
Cele patru victime au rămas încarcerate în autoturism, la locul accidentului deplasându-se mai multe autospeciale SMURD, ale Ambulanţei şi echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.
 
Militarii au reuşit să scoată trupurile celor patru tineri din maşina distrusă, dar cei doi băieţi, aflaţi pe locuri din faţă, erau decedaţi.
 
Cele două tinere au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa, însă una dintre ele este în comă, cu un traumatism cranian, iar cealaltă are traumatism cranian, toracic şi abdominal.

Poliţiştii de la Rutieră urmează să stabilească acum cauza exactă care a dus la producerea accidentului.

Cei patru tineri erau din Năvodari şi au vârste cuprinse între 19 şi 20 de ani. 
 

UPDATE4, ora 22.06:

Purtătorul de cuvânt al Serviciului judeţean de Ambulanţă Constanţa, Claudia Diana Tatarici, a declarat că fata care este conştientă prezintă un traumatism toracis şi abdominal şi a fost transportată la spital.
 
Tânăra care este inconştientă prezintă un traumatism cranian şi este intubată.
 
Medicii apreciază că vârsta tinerilor este în jur de 20 de ani.
 

UPDATE3, ora 21.57:


Una dintre fete este în comă, iar cealaltă este conştientă. 


UPDATE2, ora 21.45:

Medicii de la Ambulanţă au constatat, după ce victimele au fost descarcerate de pompierii ISU, că băieţii au decedat, iar fetele trăiesc, dar sunt în stare gravă. Ele sunt transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri medicale de specialitate. 
 

UPDATE, ora 21.15:


Medicii de pe ambulanţe au ajuns la accident. La o primă evaluare, sunt patru tineri, doi băieţi şi două fete. Trei dintre ei sunt inconştienţi, iar unul ar putea fi decedat, însă medii nu se pronunţă deocamdată până nu ajung la el pentru a-l consulta. Una dintre fete este conştientă. 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii