Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Zi de doliu la Năvodari. Gabriela Harton, condusă pe ultimul drum. Slujba este oficiată de ÎPS Teodosie (galerie foto)

ro

18 Dec, 2014 11:38 6135 Marime text


Sute de persoane, rude, prieteni, angajați ai ISU Dobrogea și SMURD s-au adunat la biserica Bunavestire din Năvodari, unde a fost depus sicriul cu corpul neînsulețit al asistentei medicale Gabrielei Camelia Harton, decedată în avionul SMURD, prăbușit în lacul Siutghiol.

Camelia Harton va fi înmormântată azi, la Cimitirul Central din Năvodari, iar ceremonia religioasă va fi oficiată de Arhiepiscopul Tomisului.

Asistenta medicală Gabriela Camelia Harton, de 38 de ani, îşi pierduse, acum 11 ani, soţul bolnav de cancer şi era mama unei copile de 13 ani, Alexia. Îşi refăcuse viaţa alături de Cristian Ciortan, cu care se logodise. Suferinţa a îngenuncheat familia asistentei Gabriela Camelia Harton. Înainte să urce în elicopter, femeia aflase că era însărcinată. Cu 20 de minute înainte să se prăbuşească în Lacul Siutghiol, îi trimisese un mesaj iubitului ei, căruia tocmai îi dăduse vestea că vor fi părinţi. Administraţia locală din Năvodari a precizat, prin intermediul viceprimarului Florin Chelaru, că Gabriela Harton va fi declarată, post mortem, cetăţean de onoare al oraşului.

UPDATE: 11.48

La înmormântarea Gabrielei Camelia Harton participă și viceprimarul Florin Chelaru, consilieri locali, dar și fostul deputat Laurențiu Mironescu.

UPDATE: 12.13

La biserica Buna vestire din Năvodari a început slujba de înmormântare, oficiată de Arhiepiscopul Tomisului și un sobor de preoți.

UPDATE: 13.53

Dupa slujba oficiată la biserică de IPS Teodosie, cortegiul funerar se deplasează, pentru ultima dată, acasă la Gabriela Camelia Harton.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii