Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Zborul MH17 a fost străpuns de numeroase obiecte Un prim raport asupra tragediei aviatice din Ucraina

ro

09 Sep, 2014 09:03 1631 Marime text
La o lună și jumătate după prăbușirea avionului Boeing-777 aparținând Malaysia Airlines, un prim raport foarte așteptat cu privire la cauzele dezastrului în care au murit 298 de persoane urmează să fie publicat marți, a anunțat Biroul de anchetă pentru securitate din Olanda (OVV), care coordonează echipele internaționale de anchetă, informează AFP.
 
Acest raport preliminar va prezenta primele concluzii ale Biroului de anchetă obținute pe baza anumitor informații conținute de cutiile negre ale avionului, fotografiilor, înregistrărilor video și datelor oferite de autoritățile aeronautice.

Update

Potrivit raportului intermediar întocmit de experţii olandezi şi dat publicităţii marţi, Boeingul companiei Malaysia Airlines, care asigura cursa MH17 pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, s-a dezmembrat în aer, după ce a fost lovit de "numeroase obiecte" care "au străpuns avionul cu mare viteză".

Raportul, întocmit de Biroul olandez de Anchetă pentru Securitate (OVV), adaugă că nu există "dovezi privind o eroare tehnică sau umană". Anchetatorii olandezi s-au bazat pe informaţiile înregistrate de cutiile negre, cele primite de la controlorii de trafic aerian, pe imagini din satelit şi fotografii de la locul prăbuşirii, pentru a redacta acest raport preliminar.

 
Sura foto: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii