Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Vizaţi, poliţişti de frontieră şi contrabandişti de ţigări Percheziţii DIICOT la Galaţi

ro

29 Sep, 2014 09:14 2391 Marime text
Procurorii DIICOT fac mai multe percheziţii în Galaţi.Vizaţi sunt şi poliţişti de frontieră, care sunt suspectaţi că ar fi ajutat contrabandiştii de ţigări.

Update ora 9.42

35 de persoane vor fi duse la audieri, printre suspecţi aflându-se şi opt poliţişti de frontieră, dintre care cinci sunt suspecţi în cauză, iar trei vor da declaraţii în calitate de martori.. Acuzaţiile în acest caz sunt de constituire a unui grup infracţional organizat şi contrabandă cu ţigări, prejudiciul fiind de aproximativ 400.000 lei. Ancheta este efectuată de DIICOT împreună cu Poliţia Frontieră.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Mediafax că ofiţerii Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă au sesizat, în luna mai, conducerea Poliţiei de Frontieră Galaţi, cu privire la faptul că mai mulţi agenţi sunt implicaţi într-o reţea de trafic de ţigări din Republica Moldova. Poliţiştii de frontieră sunt suspectaţi că ar fi adus personal ţigări din Republica Moldova sau că ar fi permis trecerea la graniţă a celorlalţi membri ai grupării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii