Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3-Un scuterist a fost accidentat pe strada Poporului (galerie foto+video)

ro

28 Mar, 2016 12:19 1960 Marime text
 
În urmă cu câteva minute, pe strada Poporului, în zona Victoria, a avut loc un accident rutier. Din primele informații, este vorba despre un scuterist care s-a accidentat.
 
Medicii de la Ambulanță se îndreaptă spre locul accidentului. Se pare că scuteristul este conștient. 

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul. Se pare că de vină ar fi scuteristul. 

UPDATE3, ora 14.19:


 Oficial de la Poliția Rutieră:
”În data de 28.03.2016, în jurul orelor 12:09, H.S. (bărbat de 57 ani din Constanţa), fără ca să posede permis de conducere, a condus motoscuterul marca Piagio, pe aleea de acces dinspre Clubul Pensionarilor către str. Poporului şi ajungând la aceasta, nu acordă prioritate şi intră în coliziune dreapta faţa cu autoturismul marca Dacia Logan condus de G.I. (bărbat de 29 ani din Constanţa), pe str. Poporului, dinspre bdul. A.Lăpuşneanu către bdul Tomis. În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a cond.de motoscuter.”

UPDATE2, ora 12.37:

Medicii au constatat că scuteristul accidentat era un bărbat, în vârstă de 50 de ani, conștient. El a suferit un traumatism membru inferior și toracic, fiind stabil. 

UPDATE, ora 12.27:

 

Polițiștii spun că se prefigurează o primă ipoteză: scuteristul ieșea dintr-un gang, nu s-a asigurat și a intrat într-un autoturism Dacia Logan care se deplasa regulamentar. 

Scuteristul a fost transportat la Spital. În zonă circulația este blocată. Constănțenii care vor să meargă spre Trocadero trebuie să știe că nu se pot deplasa în zonă, deoarece circulația a fost restricționată de polițiști.  

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii