Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Traian Băsescu, înainte de a pleca la Bruxelles - „A fost o onoare să reprezint România“

ro

18 Dec, 2014 09:50 2567 Marime text























În această după-amiază, preşedintele României e aşteptat şi la Summitul Partidului Popular European.

Diseară, Băsescu va lua parte la dineul de lucru separat al şefilor de stat şi de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

Înainte de a pleca la Summitul Partidului Popular European, președintele a fpăcut declarații de presă

UPDATE: 10.03

Băsescu a declarat, joi, înaintea plecării la şedinţele Consiliului European de la Bruxelles, că participă la ultimul său Consiliu European în calitate de preşedinte al României.

"Particip la ultimul Consiliu European. Împlinesc exact 10 ani de participare la această structură fundamentală a UE. A fost o onoare să reprezint România şi vă asigur că am reprezentat interesle României la limita maximă la care puteau fi reprezentate. Consiliul de azi are două teme fundamentale, dar şi marchează câteva momente: se termină preşedinţia italiană şi Donald Tusk preia preşedinţia Consiliului European", a spus Băsescu.

UPDATE: 10.34

„Susținem că situația din estul Ucrainei se îndreaptă către o situație de gen Transnistria. Este evient că Rusia continuă să consolideze separatiștii în estul Ucrainei, ceea ce impune creșterea nivelului de sancțiuni împotriva Moscovei. Este adevărat, sancțiunile de până acum au început să producă efecte devastatoare pentru economia Rusiei și cred ca Vldimit Putin ușor, ușor o să renunțe la aroganță. Declaratța lui Lavrov este un joc pentru copii, nimeni nu spune că Rusia vrea să anexeze estul Ucrainei, toți spunem că vor sa creeze o nouă Transnistrie. Tipul acesta de politică externă a Rusiei nu mai părălește pe nimeni“, a mai spus Traian Băsescu.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii