Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Sora lui Alexandru Iorov - Victimele au strigat după ajutor. Au murit cu zile din cauza sistemului

ro

15 Dec, 2014 21:51 6289 Marime text
Un martor al accidentului aviatic din Mamaia, județul Constanța, a declarat pentru B1 TV, că victimele au ieșit la suprafață și au strigat după ajutor, însă echipajele de salvare au venit mult prea târziu.

”În jurul orei 16:11 minute eram pe terasă. Am văzut un elicopter venind dinspre Năvodari, venind foarte lin, sub nicio formă cu flăcări. A ajuns ușor deasupra apei. În momentul impactului cu apa avionul s-a dat peste cap. Porbabil s-a rupt coadă. Apapa s-a ridicat și atât. După 10 minute au ieșit patru capete la suprafață care strigau ajutor, ajutor, ajutați-ne, o să murim înghețați”, a povestit martorul.

”La 16:12 a fost primul meu apel la 112. Au zis că știm și mi-au închis telefonul. Cred că am sunat de 7 ori pentru că țipetele erau îngrozitoare. E un sentiment îngrozitor să auzi cum patru oameni țipă după ajutor și tu să nu poți face nimic. Primul care a ajuns la locul accidentul a fost un pescar care a venit dinspre Ovidiu cu o barcă simplă. Oamenii ăștia au murit cu zile din cauza sistemului”, a precizat sursa citată.

Martorul a mai spus că nu era ceață, ”era o vreme superbă, era soare și frumos.”

Cea care a făcut declarații este Andreea Maria Velenza, soţia lui Iulian-Dumitru Velenza, cunoscut afacerist constănţean.

Andreea Maria Velenza este sora lui Alexandru Iorov.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cetatean oarecare 15 Dec, 2014 22:30 In orice tara civilizata,exista un echipaj de urgenta specializat la interventii apa,lac sau mare.Daca era macar un post de urgenta pe malul lacului oameni erau salvati acum .